Liktornsdynor (12st)

79 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Behandla och motverka liktornar

Dessa liktornsdynor tar bort liktornar och avlastar tryck och friktion från dina skor. Med hjälp av sitt mjuka och dämpande skum skyddar dynorna fötterna mot skor som trycker och skaver för att både behandla och motverka liktornar. Liktornsplåster är självhäftande och enkla att använda. 


Tolv stycken liktornsplåster

Behandlar och motverkar liktornar

Passar för känslig hud

Självhäftande


Minska smärta och obehag

Vid användning av skor som trycker kan förhårdnader bildas som kan pressas inåt och utvecklas till liktornar om skorna användas under en längre tid. Dessa liktornsplåster hjälper till med att både förebygga och behandla liktornar så att du kan använda dina skor utan smärta eller obehag. De innehåller ett hypoallergent häftämne som är snällt mot huden och passar därmed även känslig hud. 

Appliceras på torra och rena fötter med den självhäftande sidan nedåt och liktornen i mitten av dynan. Tryck ordentligt för att fästa liktornsdynan. 

Innehåller 12 stycken liktornsdynor.

Artikelnummer: FV-044
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.