Liktornsolja 10ml

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 20% på hela sortimentet idag.

Ta bort liktorn och hård hud

Liktornsolja används för att ta bort liktorn och bekämpa hård hud. Liktorn är områden på fötterna där det har bildats hårda hudlager. I mitten av den hårda huden sitter en liten kärna som känns likt en vass nål. Liktorn under fötterna bildas i regel när det ligger ett hårt tryck under foten eller av friktion. En vanlig orsak till att liktorn bildas är att exempelvis gå i för trånga skor. 

Liktorn är i regel mycket obehagliga och smärtar. Därför bör du smörja in liktornen med liktornsolja varje dag, vilket minskar smärtan samt tar bort liktornen. Liktorn ska behandlas redan medan de håller på att utvecklas. Denna växtbaserade olja är tillverkad av Cosborg och hjälper din hud att mjukgöras och lösa upp den hårda huden.

Behandla liktorn på detta vis

» Ta ett uppfriskande och skönt fotbad
» Försök att fila bort överflödig hård hud
» Droppa på 1-2 droppar Cosborg LiktorOlja
» Upprepa behandlingen dagligen 

Ta bort liktorn

Oljan är behaglig att använda och behandlingen är helt smärtfri. Produkten är endast för utvärtes bruk, och du bör undvika kontakt med ögonen. Under behandlingen bör huden undvikas att utsättas för direkt solljus. 

Innehåller inte parabener, parfym eller färgämnen. Flaskan innehåller 10ml liktornsolja.

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 399 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.