Plantar fasciit (stretchband)

299 kr

Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Band för stretching vid Plantar fasciit

Ett band som du använder för att stretcha och töja senan under foten för att minska hålfotssmärtor och minska smärtan när du har ont i hälen. Minska smärta från Plantar fasciit och hälsporre enkelt med hjälp av stretchbandet.


Stretchband för Plantar fasciit

Minskar smärta vidd hälsporre

Lindrar hålfotssmärta

Leverans 1-2 dagar


Bra övning för att lindra hälsporre

Genom att stretcha den stora senan under foten kan du minska hälsporre. Plantar fasciit är en överbelastningsskada på foten och den drabbar ofta plantarsenans fäste på hälbenet. Därför uppstår i regel kraftiga smärtor i hälen vid Plantar fasciit. Dessa smärtor kan leda till hälsporre. Genom att stretcha fotens undersida varje dag kan du lindra smärtan och snabba på läkeprocessen av skadan. 

Stretcha foten

Stretchbandet används med fördel för att stretcha hela foten, inte bara undersidan av foten. Stretchbandet håller hög kvalité och det är behagligt att använda det. Du fäster stretchbandet kring foten eller fotleden och stretchar enligt dina egna önskemål genom att dra och töja med hjälp av bandet.

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 399 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.