Skoinlägg häl & hålfot

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 20% på hela sortimentet idag.

Skoinlägg med stöd för häl & hålfot

Ett par skoinlägg som är otroligt sköna för dina fötter. Hälarna är behagligt skålade vilket ger ett mjukt och skonsamt stöd för hälarna. Skoinläggen har en följsam höjning under hålfoten vilket ger stöd för fotvalvet. 


För vardaglig användning

Behagligt hålfotsstöd

Extra stötdämpande i hälen

Material som motverkar fotsvett

Leverans 1-2 dagar


Mjuka skoinlägg för hälarna

Dessa skoinlägg passar perfekt för dig som brukar få ont i hälen. Skoinläggen har en extra mjuk kudde för vid hälarna som ger bekväm stötdämpning. Om du exempelvis lider av hälsporre, hälseneinflammation eller om du bara har ont i hälarna kommer dessa skoinlägg ta bort smärtan.

Skoinläggen har stöd för hålfoten

Dessa skoinlägg har ett behagligt stöd för hålfoten och fotvalvet. Smärta i hålfoten är ett relativt vanligt fotproblem som kan ha flera olika orsaker. Genom att ge stöd till fotvalvet med med dessa skoinlägg kan du undvika att få ont under fötterna. 

Skoinläggens genskaper

Dessa skoinlägg är uppbyggda i tre olika lager med en stabil platta i botten följt av ett ventilerat TPU-material som andas. På ovansidan på skoinläggen ligger ett mjukt och absorberande fibermaterial för maximal komfort. Dessa skoinlägg ger dig bra komfort och håller högsta möjliga kvalité. Skoinläggen kan med fördel användas för att bland annat lindra hälsporre, ge stöd till nedsjunkna fotvalv och underlätta vid trötthet i fötterna eller ryggont.

Skoinlägg i hög kvalitet

Två av de vanligaste anledningarna till att använda ett par riktigt bra skoinlägg är dels att ge fötterna en behaglig komfort, men också att lindra smärta och överansträngningar i dina fötter. Dessa bekväma skoinlägg ger en behaglig stötdämpning till hälarna och ger samtidigt hålfoten extra stöd. 

Storleksguide för skoinläggen

StorlekFrånTill
35 till 3722.5 cm24 cm
38 till 4024 cm25.5 cm
41 till 4326 cm28 cm
44 till 4528 cm29.5 cm
46 till 4729.5 cm31.5 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 399 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.