Benvärmare

Ett par snygga benvärmare håller benen varma även under kalla höst, vinter och vårdagar. Benvärmare fick sitt genombrott som modeplagg på åttiotalet och har sedan dess varit väldigt populära. Plagget är speciellt populärt hos dansare men passar lika bra som modeaccessoar.

Fotbutiken erbjuder handstickade benvärmare i färger som rosa, vita, gråa och svarta. 

Benvärmare

Benvärmare var ursprungligen ett platt som användes av dansare. Tanken med plagget var precis som namnet antyder att hålla ben och fotleder varma samt för att skydda mot sträckningar, vrickningar eller kramp i benen. Till skillnad från stödstrumpor, som ger stöd och kompression till benen, används benvärmare för att värma benen. Idag används benvärmare inte bara av personer som dansar, utan plagget har blivit modernt även utanför dansvärlden. Benvärmare är numera mode.

Hos Fotbutiken.se hittar du handstickade benvärmare i olika färger

- Handstickade benvärmare för mysiga vinter-och höstdagar. 

Benvärmare skyddar mot kyla

Ett par stickade benvärmare håller dina vrister, anklar och ben varma även under de allra kallaste vinterdagarna. Samtidigt som benvärmarna håller dig varm är det också väldigt snyggt att använda benvärmare. Hos oss kan du beställa benvärmare i olika färger och material. Vi har flera olika typer av benvärmare. Testa gärna ett par stickade benvärmare till vintern.

Långa benvärmare

Vi har långa benvärmare i flera olika färger. Ett par långa benvärmare passar bra för dig som inte bara vill skydda dina anklar och vrister mot kylan, utan som även önskar hålla värmen långt upp på benen. Under kalla vinterdagar rekommenderar vi dig att använda ett par längre benvärmare eftersom ett par korta benvärmare inte räcker till för att hålla värmen.

Korta benvärmare

Under höst och vår när temperaturen är högre än under vintern kan det vara riktigt snyggt att använda ett par kortare benvärmare som slutar strax under dina knän. Se gärna våra stickade modeller av korta benvärmare. Kom ihåg att du alltid får göra fria byten när du väljer att köpa benvärmare hos oss.

Rosa benvärmare

...var extremt populärt under åttiotalet och brukar vara ett bra go-to-plagg till maskerader. Köp rosa benvärmare hos Fotbutiken.se 💕