Skohorn

Fotbutiken erbjuder små, billiga, portabla skohorn som passar lika bra i resväskan som hängandes på en krok i hallen. Våra skohorn är stilfullt utformade och fungerar lika bra som en snygg inredningsdetalj som ett praktiskt skopåtagningsredskap. Här kan du hitta skohorn i olika färger och material.

Våra favoriter är vårt skohorn i trä och vårt prisvärda skohorn i metall.

Köp billiga skohorn

Skohorn är ett ultimat verktyg för problemfri skopåtagning. Hjälpredskapet underlättar för rygg, höft och knä.  Personer som genomgått rygg- och höft-operationer bör i störta mån använda sig av skohorn för att undvika fall eller andra skador. Skohornet med dess praktiska utformning hjälper personer att hålla balansen vid skopåtagning.

Skohornet och dess praktiska funktion återfinns redan på 1400-talet. Skohorn utformas vanligtvis i metall eller plast. Skohornet finns i olika utformningar. Fotbutiken erbjuder praktiska portabla skohorn med tillfredsställande design. Det är enkelt att förvara hornen lättåtkomligt på en krok eller i en låda i hallen.

Skohorn i plast, metall eller trä är ett bra hjälpmedel för att få på sig skorna

- Ett litet skohorn är ett praktiskt hjälpmedel att plocka med sig i väskan. 

Vilket skohorn passar mig?

Vid rygg- och höft-problem passar ett långsmalt skohorn bra. Ett längre skohorn bidrar till att du inte behöver böja rygg och höft parti. Det ger också stabilitet vid skopåtagning. Är däremot rörelse inget hinder för dig, kan istället ett kortare skohorn vara ett bra alternativ. Ett kort skohorn knäcks inte lika lätt som ett längre. Det är även lätt att förvara och ta med sig.

Skohorn i plast eller metall?

Innan du köper ditt skohorn bör du tänka på vilken funktion du föredrar. Ett skohorn av plast har en mjuk böjbar funktion som formar sig efter din fot vid skopåtagning. Ett skohorn i metall har en stabil och hållbar funktion som ger kroppen stöd och balans vid skopåtagning. Hållbarheten ökar då metall är ett hårdare material än plast.