Fotlänk

En fotlänk är ett vackert smycke och en snygg detalj som du använder precis som ett armband, fast kring din fotled istället! En snygg fotlänk är perfekt att använda under vår och sommarhalvåret när långa vinterbyxor byts ut mot luftiga shorts och härliga dagar på stranden.

När sommarvärmen kommer till vårt avlånga land kan vi strunta i långbyxorna och vinterskorna till förmån för kortare byxor, kjolar och sandaler. Vad passar då bättre än att använda ett snyggt fotsmycke som en snygg accessoar?

Köp en fotlänk

En fotlänk kan vara en otroligt snygg detalj som framhäver din stil på ett fantastiskt sätt. Under sommarhalvåret, när det är varmt och skönt, kan du använda fotlänkar i princip varje dag. Vi har ett stort utbud av vristlänkar. Du kan bland annat välja bland vristlänkar med en berlocker, vristlänkar utsmyckad med glasstenar eller vristlänkar med andra vackra motiv.

En snygg fotlänk är en trevlig accessoar att bära kring fotleden under härliga sommardagar.- En fotlänk kan vara en otroligt snygg detalj som framhäver din stil på ett fantastiskt sätt.


Snygga fotlänkar i guld eller silver

Hos oss kan du köpa en fotlänk i precis den stil du önskar. Vi har flera olika typer av fotlänkar och vi har något som passar alla. Oavsett om du söker en fotlänk i silver eller guld (guld eller silverfärg) hittar du den hos oss. Våra fotlänkar håller gediget hög kvalité och är tillverkade i material som sterlingsilver.

Fotlänken har använts som smycke länge

Trots att fotlänkar är omåttligt populära hos dagens befolkning, så har fotlänken faktiskt använts som smycke långt längre än bara några årtionden. Fotlänkar har burits av människor i tusentals år och det tidigaste beviset på detta är att arkeologer har hittat fotlänkar i gravar som är över 4500 år gamla. En fotlänk kunde på den tiden visa upp välstånd. Ju finare diamanter och smaragder som fotlänken var utsmyckad med, desto rikare var personen som bar smycket. Det är alltså inte mycket som har förändrats sedan dess.

Fotlänk kring vristen på sommaren

När sommaren och värmen kommer till oss brukar man av naturliga skäl se fler personer som bär fotlänkar. När värmen kommer kan vi strunta i långbyxorna och vinterskorna till förmån för kortare byxor, kjolar och sandaler.

Kan man använda en fotlänk på vintern?

Ja, givetvis kan du använda din fotlänk även under vinterhalvåret. Det finns många tillfällen under vinter där en riktigt snygg vristlänk passar utmärkt. Exempelvis är en fotlänk vara extra snyggt under jul och nyårsperioden till cocktailklänningen och klackskorna.

Vilken storlek har fotlänkarna?

De flesta fotlänkar har en längd på omkring 20 centimeter i originalutförande. På varje fotlänk finns en justerbar storlekskedja på +/- 5 centimeter som gör att du kan justera längden på din fotlänk väldigt enkelt. Våra fotlänkar passar de allra flesta fotstorlekar. Om du mot förmodan skulle beställa en fotlänk som sedan visar sig vara för stor eller för liten kan du vara lugn. Vi erbjuder nämligen fria byten.