Framfotsinlägg

Avlasta dina fötter och trampdynor med hjälp av ett framfotsinlägg. Framfotsinläggen förbättrar blodcirkulationen och skonar fotsulan mot hårda stötar. De är mjuka och bekväma och ger en härlig stötdämpning.

Skona fotsulan och få bättre blodcirkulation

Avlasta dina fötter med hjälp av ett framfotsinlägg. Framfotsinlägg förbättrar blodcirkulationen och skonar fotsulan mot hårda stötar. Till skillnad mot ett hälinlägg ger dessa framfotsinlägg ett bekvämt och stabilt stöd till framfoten. 


Det finns en rad olika typer av skoinlägg och sulor för olika typer av behov. Skoinlägg för högklackat är tillverkat i silikonmaterial och fäster bra mot såväl huden som skons insida. De passar dessutom i skor med öppen tå. Du kan enkelt tvätta skoinläggen genom att skölja dem med ljummet vatten. Låt sedan skoinläggen lufttorka och återanvänd dem gång på gång. Du hitta framfotsinlägget för högklackat här!

Bekväma framfotsinlägg

Vi har dessutom ett mjukt och avlastande framfotsinlägg som förebygger och lindrar smärtor i framfoten som används som en strumpa. Dessa inlägg är tillverkade av silikongel och hjälper dig att få en mjuk dämpning i framfoten vilket bland annat förebygger smärtor, svidande känslor under framfoten samt minskar risken för förhårdnader under framfoten. Inläggen kan användas i alla typer av skor. Du kan också använda framfotsinlägget utan skor. Inlägget träs över framfoten likt en strumpa. Inuti strumpan finns en insydd mjuk kudde av silikongel vilket fördelar kroppsvikten över en större yta och dämpar trycket mot din framfot.