Idrottssulor

Idottssulor

Idag finns det en mängd olika typer och varianter av idrottsinlägg. Det kan vara svårt att hitta det du behöver och vill ha. Vi ska försöka hjälpa dig i djungeln av inlägg och hitta rätt. Du kan använda skoinlägg av en mängd olika orsaker. De vanligaste orsakerna till att man använder skoinlägg är att ge foten extra komfort eller stöd vid till exempel smärta och överansträngningar. För att förebygga överansträngningar i fötterna ska du använda bra skor med stötdämpning och passform som passar dina fötter. 

Skoinlägg för idrott

Vid sportigare aktiviteter kan du använda dig av idrottssulor. Denna typ av skoinlägg avlastar foten och fotleden vid snabba stopp- och vridrörelser. Inläggen är specialanpassade med fokus på stötupptagning i främst häl och framfot samt främjar idrottsinlägget fotens naturliga stegavveckling. Vi på fotbutiken.se har några alternativ på idrottssulor (fr. 239:-)

Idrottssula Blå är ett stabilt skoinlägg som passar bra för bollsporter, racketsporter eller idrotter med många snabba vändningar.  Den mjuka skosulan är tillverkad i polyuretan, vilket gör skoinlägget extra tunt med imponerande stötdämpningsförmåga. Skoinlägget ger bakfoten och fotleden stadga. Överdraget består av ett antibakteriellt och lukthämmande material. 

Skoinlägg för löpning & idrott är ett par anatonomiska skoinlägg idealiska för dig som tycker om löpning och /-eller har en aktiv livsstil. Inläggen är specialanpassade med fokus på stötupptagning i framförallt häl och framfot. Dessutom är inläggen formade för att ge hålfoten extra stöd vilket ger dig bättre balans.