Skosnören

Skosnören finns i många olika modeller, färger och längder. Vi har exempelvis runda, platta, vaxade, smala eller grova skosnören. Vi har dessutom självlysande och blinkande skosnören. 

Genom att byta skosnören på dina skor kan du ofta lyfta skornas utseende så att de i princip ser nya ut. De flesta av våra traditionella skosnören är tillverkade i bomull, men vi har även mer slitstarka skosnören i polyester. Vi passar på att påminna om hur viktigt det är med reflexer och vill slå ett slag för våra tjusiga skosnören med reflex. Dessa finns i färgerna orange, lila, gul och neongrön. Vilken blir din favorit? 

Runda skosnören

Om man vill ha runda eller platta skosnören är helt och hållet en smaksak. Vanligt är att kängor och andra lite mer slitstarka skor har runda skosnören då de ofta är tillverkade i polyester som gör de mer tåliga. 

Skosnören för alla skosorter finner du online hos Fotbutiken.se

- Genom att byta skosnören på dina skor kan du ofta lyfta skornas utseende så att de i princip ser nya ut.

Elastiska skosnören

Ett par elastiska skosnören gör det enkelt för dig eller dina barn att ta på och av skorna utan att behöva knyta dem. Du tar bort dina vanliga skosnören och fäster sedan varje gummi-snöre mellan hålen på dina skor, där dina vanliga skosnören tidigare satt. Lätt som en plätt! Vi har elastiska skosnören i flera olika färger så som blå, röda och vita. 

Skosnören med reflex

När man motionerar ute sent på kvällen kan det oftast bli mörkt snabbt, särskilt under de kallare månaderna. Vad passar då bättre än ett par skosnören med inbyggd reflex? Detta är ett utmärkt val för att du ska känna dig säker när du rör dig nära större vägar. Reflexen gör så att du syns för bilister och annan trafik även när det är mörkt ute. Skosnörena är både praktiska och snygga och du kan välja mellan flera olika färger. Se alla våra skosnören med reflex här.