Skoinlägg för vardagen149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg med stötdämpning & hålfotsstöd

Ett par bekväma skoinlägg med mjuk och bekväm stötdämpning i hälen samt en lätt höjning under hålfoten för extra stöd. Sulan fungera utmärkt att använda såväl i arbetsskorna som i vardagsskorna (typ sneakers/converse).


För vardaglig användning

Behagligt hålfotsstöd

Stötdämpning i hälen

Material som motverkar fotsvett

Leverans 1-2 dagar


Skoinläggens genskaper

Inläggen är uppbyggda i tre lager med en stabil platta i botten följt av ett ventilerat TPU-material som andas. Skoinläggets översta yta är beklätt med ett mjukt absorberande fibermaterial för maximal komfort. Ett anatomiskt skoinlägg med bra komfort och kvalité. Inlägget kan med fördel användas för att lindra hälsporre, nedsjunkna fotvalv,trötthet i fötterna, ryggont eller pronation. 

Skoinlägg i hög kvalitet

Det kan finnas flera olika orsaker till att man behöver skoinlägg. Två vanliga anledningar till att använda skoinlägg är att ge fötterna en behaglig komfort eller att lindra smärta och överansträngningar i fötterna. Dessa bekväma skoinlägg dämpar stötar i hälen och ger hålfoten extra stöd. De är mycket behagliga och kan användas i alla typer av skor.

Klippmall på undersidan för rätt storlek

Dessa skoinlägg kan väljas i två olika storlekar, liten eller stor. När du får hem inläggen anpassar du enkelt storleken till din individuella storlek genom att mäta foten mot inlägget och sedan klippa det med en vanlig sax.Storleksguide för skoinläggen

StorlekFrånTill
35 till 4023 cm25.5 cm
41 till 4626 cm28 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 262
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.