Pincetter

Ibland är det inte tillräckligt med nagelsax och nagelfil för att hålla våra naglar och händer i schack. Ibland kan övriga hjälpmedel behövas så som exempelvis en pincett. Pincetter kan med fördel användas till naglar och nagelband - många gånger glömmer man bort att ta hand om sina nagelband vilket ger en ökad risk för infektioner. 

Vi rekommenderar att man en gång i veckan (minst) klipper sina naglar samt rengör med en pincett. Efteråt kan det vara skönt att massera in nagelbandsolja eller en handkräm för att ge naglarna den fukt de behöver. 

Pincetter

Pincetter kan med fördel användas till naglar och nagelband. Glöm inte ta hand om dina nagelband eftersom de skyddar naglarna från infektioner. Massera in nagelbandsolja/kräm och klipp nagelbanden någon gång ibland. Med hjälp av en pincett får du lättare tag i spruckna och uttorkade nagelband. Dessutom är det ett bra verktyg att få bort smuts under naglarna med. 

Två pincetter i rostfritt stål

Två stycken högkvalitativ pincetter tillverkade i rostfritt stål. De två olika pincetterna gör att du enkelt kan exempelvis plocka ögonbryn, få tag i spruckna nagelband,  ta bort stickor eller liknande utan att fett och smuts från fingrarna hamnar i huden. 

Ett tips från oss på fotbutiken.se är att alltid ha med sig nagelbandsolja/kräm i väskan så att nagelbanden får en chans att återhämta sig under dagen!