Fotvård

Ge dina fötter lite extra kärlek och omtanke med våra fotvårdsprodukter. Varför inte lyxa till det med ett pedikyrset, eller en mjukgörande fotkräm? Har du problem med kalla fötter när du ska sova? Prova vårt värmebalsam - det hjälper blodcirkulationen igång och ger en värmande känsla mot dina fötter. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av fotprodukter som hjälper dig att hålla fötterna mjuka och fräscha. Förhårdnader är ett av de vanligaste fotproblemen idag och vi har produkter som hjälper dig att få bukt med dina problem, så som fotrasp och fothyvel.

Fotvårdsprodukter

Ge dina fötter lite extra kärlek och omtanke med våra fotvårdsprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av fotprodukter som hjälper dig att hålla fötterna mjuka och fräscha. Förhårdnader är ett av de vanligaste fotproblemen idag. Förhårdnader eller hård hud uppstår vid för höga påfrestningar och tryck på foten. När påfrestningen blir för hög på huden bildas ett tjockare lager av hud. Förhårdnaden behöver inte göra ont men kan kännas obekväm och huden kan bli missfärgad. Förhårdnader kan minskas och tas bort med hjälp av bra fotfilar, fotbad, peeling och mjukgörande krämer. 

Unna dig fotvård från Fotbutiken.se

Ge dina fötter lite extra omtanke för att slippa trötta fötter!

Börja med ett fotbad i cirka 20 minuter så att huden mjukas upp. Börja sedan att fila bort den hårda huden. Vi på fotbutiken.se erbjuder fotfilar med olika egenskaper.  En elektrisk fotfil hjälper dig att fila fötterna på ett effektivt sätt utan att belasta dina handleder. Vi erbjuder ett antal olika elektrisk fotfilar med olika slipytor och handtag.  En fothyvel kan hyvla bort fotförhårdnader och ge mjuka fötter på bara 10 minuter, tänk på att använda fothyveln med försiktighet. Du hittar fothyveln här.  Avsluta behandlingen med en kräm med mjukgörande egenskaper. Vi rekommenderar Baby Foot som tar bort döda hudceller, tränger djupt ner i huden och håller huden mjuk. 

Torr hud under fötterna kan leda till hälsprickor. Hälsprickor är vanligt och beror på att hård hud bildas längs med hälkanten. När hälkanten väl spricker bildas det hälsprickor som kan ge besvär och smärtor. Använd dig av fotbad, en fotfil, peeling och mjukgörande kräm för att få mjuka och återfuktade fötter. Vid problem av hälsprickor finns det effektiva krämer som är specialiserade på spruckna hälar. En av dem är Scholl Fotkräm som hjälper dig att minska och bli av med problemet på endast 7 dagar. 

Vid vårtor och liktornar har vi följande produkter: