Fotvård för barn

Här hittar du fotvårdsprodukter som passar till barn. Allt ifrån mjuka och avlastande hälinlägg för smärtande hälar, till skoinlägg som ger en perfekt fotnedsättning. Våra barnanpassade skoinlägg är väl utformade för att passa de små och lämpar sig både till vardagsskorna och till idrottsskorna. 

Det finns också omåttligt populära självlåsande skosnören, som gör att barnet själv kan sätta på och ta av sig skorna utan att behöva hjälp med knytningen. Finns i flera olika färger och de fäster så bra att du aldrig behöver knyta om skorna. 

Skosulor för barn

Att gå i för stora skor är varken skönt eller speciellt bra för våra barns fötter. Med våra skosulor särskilt anpassade för barn kommer du minimera risken för skoskav orsakat av att skorna inte sitter tillräckligt bra runt foten. Våra sulor håller foten på plats och minskar eventuella smärtor och eller obehag. Skosulorna passar de flesta skotyper och är klippbara för att kunna anpassas efter barnets sanna skostorlek. 

Skoinlägg till för stora skor

Det är när barnen är små som vi sätter standarden för hur kropparna kommer hålla, och visst vill vi att de ska hålla länge! Att ge dina barn ett skoinlägg är stötdämpande och kan vara bra om dina barn leker mycket ute på asfalten - kanske spelar de basket eller innebandy ute på gatan och då blir det många hårda stötar mot hårt underlag. Förutom att skoinläggen verkar stötdämpande så ger de också foten en naturlig position och motverkar vrickningar och andra skador. 


- Ge dina barn de bästa förutsättningarna till välmående fötter som håller hela livet genom bra sulor och skoinlägg anpassade för barn.

Skosnören för barn

Är du trött på att knyta skor om och om igen? Visst behöver barnen lära sig att knyta skorna men lite avlastning kan vara skönt och då är våra självlåsande skosnören ett perfekt alternativ. Det blir dessutom lite roligare att snöra på sig skorna om snörena är färgglada. De låser fast skorna ordentligt och du behöver aldrig oroa dig över att de kommer knytas upp.