Halvsula

Ett par skosulor kan tillgodose en mängd olika behov. Kanske vill du se lite längre ut? Då är vår skosula för längd perfekt - de ger dig en extra längd på 3-5 cm i tre nivåer utan att det syns att du använder dom. Eller kanske har du råkat ut för hälsporre? Då har vi ett skoinlägg speciellt framtaget att minska smärtan vid hälsporre: Skoinlägg hälsporre.

Nedan finner du halvsulor och 3/4-dels sulor som kan förse dina fötter med allt ifrån stötdämpning eller fotstöd till stabilisering av fötterna. Dessa skoinlägg passar i alla typer av skor och kan användas av såväl män som kvinnor.

Skoinlägg

Idag finns det en mängd olika typer och varianter av skoinlägg. Det kan vara svårt att hitta det du behöver och vill ha. Vi ska hjälpa dig i djungeln av inlägg och hitta rätt. Du kan använda skoinlägg av en mängd olika orsaker. De vanligaste orsakerna till att man använder skoinlägg är att ge foten extra komfort eller stöd vid till exempel smärta och överansträngningar. För att förebygga överansträngningar i fötterna ska du använda bra skor med stötdämpning och passform som passar dina fötter. Försök att sitta ner under raster så att fötterna får en chans att vila.  

Vem kan använda halvsulor?

Upphöjning i skosula ger din fot extra stöd och komfort.Alla kan använda halvsulor, såväl barn som vuxna. Halvsulor ger dina fötter en bekväm position i skorna och minskar trycket på hälen. Sulornas diskreta utformning gör att de kan användas i alla typer av skor.

Varför ska du använda halvsulor?

Det finns många anledningar till att använda halvsulor. Halvsulor minskar exempelvis belastningen på hälen samtidigt som dem ger stöd för hela foten. Sulorna är ortopediskt utformade och maximerar bekvämligheten för dina fötter utan att ta upp allt för stor plats i dina skor.

Förläng skornas livslängd med hjälp av halvsulor 

En halvsula förlänger dina skors livslängd och hjälper dig att hålla skorna fräscha längre samt kan ge dig ett par extra centimeter med hjälp av en klack. Vi erbjuder halvsulor både med och utan extra klack (fr. 199:-).

Halvsula med 3 centimeters klack ger dig tre centimeter extra längd och passar alla typer av skor utan att det syns att du använder dem. Inläggen är mjuka, behagliga och bekväma med stöd för hålfot och dämpning i hälen. Skoinlägget väger i princip ingenting och passformen är som gjuten för dina fötter. 

Skoinlägg mot pronation (när foten rullas inåt och vikten felfördelas)  för män och kvinnor. Dessa högkvalitativa skoinlägg används också för att minska smärta i hälens baksida eller i fotleden. När du går eller promenerar med skoinlägget påverkas dina fötters rörelsemönster. Det gör att smärtan som uppsår vid pronation lindras eller försvinner. Skoinlägget passar alla typer av skor - sneakers, kängor, arbetsskor och idrottsskor.