Halvsula

Ett par skosulor kan tillgodose en mängd olika behov. Här finner du halvsulor och 3/4-dels sulor som kan förse dina fötter med allt ifrån stötdämpning eller fotstöd till stabilisering av fötterna. Dessa skoinlägg passar i alla typer av skor och kan användas av såväl män som kvinnor.

Skoinlägg

Idag finns det en mängd olika typer och varianter av skoinlägg. Det kan vara svårt att hitta det du behöver och vill ha. Vi ska hjälpa dig i djungeln av inlägg och hitta rätt. Du kan använda skoinlägg av en mängd olika orsaker. De vanligaste orsakerna till att man använder skoinlägg är att ge foten extra komfort eller stöd vid till exempel smärta och överansträngningar. För att förebygga överansträngningar i fötterna ska du använda bra skor med stötdämpning och passform som passar dina fötter. Försök att sitta ner under raster så att fötterna får en chans att vila.  

Förläng skornas livslängd med hjälp av Halvsulor 

En halvsula förlänger dina skors livslängd och hjälper dig att hålla skorna fräscha längre samt kan ge dig ett par extra centimeter med hjälp av en klack. Vi erbjuder halvsulor både med och utan extra klack (fr. 199:-) 

Halvsula med 3 centimeters klack ger dig tre centimeter extra längd och passar alla typer av skor utan att det syns att du använder dem. Inläggen är mjuka, behagliga och bekväma med stöd för hålfot och dämpning i hälen. Skoinlägget väger i princip ingenting och passformen är som gjuten för dina fötter. 

Skoinlägg mot pronation (när foten rullas inåt och vikten felfördelas)  för män & kvinnor.  Dessa högkvalitativa skoinlägg används också för att minska smärta i hälens baksida eller i fotleden. När du går eller promenerar med skoinlägget påverkas dina fötters rörelsemönster. Det gör att smärtan som uppsår vid pronation lindras eller försvinner. Skoinlägget passar alla typer av skor - sneakers, kängor, arbetsskor och idrottsskor.