Fotsmycken

Ett vackert fotsmycke är en utmärkt accessoar till ett par snygga skor. Det finns många olika typer av fotsmycken som exempelvis en nätt fotlänk som kan vara e spännande detalj som kan förgylla och komplettera din stil. Vi har en rad olika fotlänkar i olika färger, material och utföranden.

Men det finns även fotsmycken med hälsofördelar. Se till exempel våra fantastiska magnetsmycken, som är omåttligt populära. Ett fotsmycken kan med fördel användas tillsammans med ett par fina skor eller på stranden en härlig sommardag.

Fotsmycken och fotlänkar

En fotlänken är en snygg accessoar som kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. Vi har allt ifrån fotlänkar i läder till fotlänkar med pärlor och diamanter. På många av våra fotlänkar kan du enkelt ändra storleken. 

En fotlänk är ett fint smycke att bära runt fotleden till vardags och eller på stranden.

- Var sommarfin på stranden med en fotlänk runt fotleden!

Vad är magnetsmycken?

Ett magnetsmycke är ett smycke som innehåller magneter. I våra magnetsmycken så sitter magneterna runt ett mycket slitstark men töjbart band som gör att fotlänken passar i princip alla. Magnetterapi är en väldigt gammal hälsometod som används för att öka kroppens prestationsförmåga och välmående. Fotlänkens neodym-magneter har genom forskning visat sig kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen samtidigt som balans, fokus och mentala styrka ökar.

Hälsofördelar med magnetsmycken

Forskning har visat att magnetsmycken kan öka din prestationsförmåga, bättre blodcirkulation och ökat fokus är några av dess fördelar. Magnetsmycken främjar kroppens hälsa på olika nivåer. Studier visar att den ökade syresättningen av blodet och den förbättrade borttransporten av slaggprodukter från cellerna bidrar till mindre stelhet, smärta och värk i leder. Dessutom kan magnetarmbandet förbättra din sömn och ditt välbefinnande.