Innetofflor

Ett par varma, mjuka och sköna innetofflor är ett måste på morgonen. Speciellt under de kalla höst och vintermånaderna när det brukar vara extra kyligt på golvet i både hus och lägenheter. Ett par innetofflor ska gärna vara fodrade med något mjukt och härligt material för optimal njutning.

Vår egna favorit är vår värmande sleep-in-toffel i fluffigt grått material. Vill du hellre ha en innetoffla som omsluter hela foten så är någon av våra fodrade innetofflor att rekommendera. 

Fodrade innetofflor

Ett par fodrade innetofflor är oumbärliga för den som är frusen om fötterna. Efter en lång och kylig dag utomhus under vintern kan fötterna i det närmsta kännas lika frusna som isbitar, är det helt underbart att sticka ner fötterna i ett par fodrade innetofflor. Det tar inte många minuter innan tofflorna värmer upp fötterna och du känner hur temperaturen i fötterna blir behagligare för vare sekund. Under hösten och vinterns kallaste och råaste månader kan det vara svårt att hålla värmen även inomhus. Speciellt på golven. Därför bör ett par varmt fodrade innetofflor vara en prioriterad produkt hos alla oss som bor i kalla Skandinavien.

Innetofflor för dam och herr

Våra innetofflor passar både till damer och herrar. Vi har flera olika modeller i olika färger och storlekar. Tofflorna är anpassade för det kalla klimatet vi har under de kalla årstiderna och oavsett om du söker ett par innetofflor till dam eller innetofflor till herr hittar du säkert en favoritmodell hos oss. Vi har nämligen ett brett utbud av innetofflor i storlekar från skostorlek 35 till skostorlek 45. Vi har även barnmodeller i mindre storlekar.

Fodrade innetofflor, köp online hos Fotbutiken.se

- Finns det något bättre än att hoppa i ett par varma och gosiga innetofflor en kall vintermorgon?

Billiga innetofflor

Hur mycket ett par innetofflor kostar kan skilja sig mycket åt beroende på en rad olika orsaker. Dels handlar priset i mångt och mycket om vilken kvalité innetofflorna har samt vilket märke eller vilken butik du köper tofflorna i. När du beställer ett par innetofflor hos oss på nätet kan du alltid vara säker på att du gör en prisvärd affär. Vi siktar på att alltid kunna erbjuda våra kunder billiga innetofflor till ett riktigt bra pris, trots en väldigt hög kvalité. Vi hämtar våra tofflor direkt från tillverkaren utan mellanhänder, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder fantastiska priser.

Beställ dina tofflor här

Beställ dina innetofflor på nätet direkt här hos oss. Våra leveranstider är endast 1-2 dagar med postnord och om du köper dina innetofflor innan klockan 16.00 skickar vi ditt paket redan samma vardag. Du har alltid fri bytesrätt och lagstadgad ångerrätt när du handlar hos oss.