Tofflor

Ett par sköna tofflor är det mest bekväma man kan gå runt i både på hemmaplan under lata helgmorgnar eller på kontoret på jobbet. Alla våra tofflor är vattentåliga och lätta att bära med sig. Tack vare materialet kan tofflorna användas både inom- och utomhus. 

Vår storsäljare är våra mjuka tofflor som är tillverkade i EVA skum som formas efter dina fötter för en perfekt passform. Detta ger dina fötter bästa tänkbara komfort och stöd med en känsla av att tofflan omsluter din fot. För dig som går runt och har ont i fötterna rekommenderar vi några av våra massagetofflor som bland annat ger dina fötter zonterapi. 

Tofflor

Vi har tofflor för alla tillfällen, oavsett om du ska ha innetofflor, strandtofflor eller "vanliga tofflor" så passar vår sort dig. Våra tofflor kommer bli dina fötters bästa vän redan efter några timmars användning. Du kommer uppleva en känsla av ett stöd och en lindring för dina ömma och trötta fötter som gör att du aldrig kommer vilja bära något annat på dina fötter. Perfekta att användas hela dagen, både inom och utomhus i vått och torrt.

Vattentåliga tofflor för både inom- och utomhusbruk

Stimulera dina fotsulor med massagetofflor

Förutom att massagetofflorna ger dina fötter stimulans så minskar det också smärta. Ibland kan man få ont i fötterna av att man har gått eller kanske bara stått upp en hel dag på hårt underlag. Då gör dessa tofflor susen att traska runt i hemma. Ännu bättre är att vara steget före och ta på sig ett par sånna här tofflor de dagar man vet att man kommer stå upp.

Lättviktstoffla

Letar du efter en ergonomisk toffla så rekommenderar vi dig att testa vår lättviktstoffel med extra tjock sula. Dessa tofflor ger dina fötter en mjuk fotnedsättning för dina trötta fötter. Denna ergonomiskt utformade lättviktstoffel har en extra tjock sula för dig som kräver en toffla med ett stöd och en dämpning utöver det vanliga. Perfekt om du brukar har problem med fotsmärta och trötta fötter efter en lång dag i ett par vanliga skor eller sandaler. 

Tofflorna är tillverkade i EVA skum som formas efter dina fötter för en perfekt passform som kommer ge dina fötter bästa tänkbara komfort och stöd med en känsla av att tofflan omsluter din fot. Den är stilren och passar lika bra som innetoffla som att användas utomhus. Tofflorna kan med sin halkfria sula användas både i vått och torrt underlag.