Fotförhårdnader (paket)

399 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ordinarie pris: 545 kronor. Spara 146 kronor.

Ta bort fotförhårdnader

Ett rabatterat paket med fem fantastiska produkter som hjälper dig att bli av med fotförhårdnader för gott! Slipa, fila, skrubba och smörj in dina fötter för att bli av med fotförhårdnader snabbt och enkelt.


Ta bort fotförhårdnader

Fem härliga produkter

Fungerar för alla

Leverans 1-2 dagar


En batteridriven fotfil 

En effektiv fotfil som hjälper dig att effektivt ta bort förhårdnader och sprickor på dina hälar, tår eller under dina fötter. Genom att använda den batteridrivna fotfilen  ett par gånger i veckan blir dina fötter lena, mjuka och fina snabbt och enkelt.

En fothyvel med tio extra blad

En populär klassiker som gör det lätt för dig att skala bort även de allra grövsta och fulaste fotförhårdnaderna under fötterna. Du avlägsnar enkelt förhårdnaderna lager för lager. Dina fötter blir lena och mjuka på tio minuter.

En pimpsten

En äkta pimpsten (vulkanisk sten) som du ska använda för att skrubba, slipa och fila bort förhårdnader på din hud. Pimpstenen passar perfekt att exempelvis hänga upp i duschen. 

En mjukgörande fotkräm

En härlig och intensivt vårdande fotkräm som effektivt mjukgör torra fötter och förhårdnader. Smörj in dina fötter med krämen varje kväll och låt innehållet absorberas av huden. 

En äkta arganolja

En härlig arganolja som du använder för att minska hälsprickor och ge en mjukgörande behandling för dina torra fötter. Kallpressad arganolja används traditionellt inom hudvård för att återfukta torra nagelband eller slitet hår. Men oljan fungerar även utmärkt för att återfukta torra fötter.


Artikelnummer: FVP-001
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.