Byten

Om du vill byta en eller flera varor som du har beställt måste bytet genomföras senast 14 dagar efter att du har mottagit dina varor. Produkterna du skickar tillbaka måste vara oanvända och skickas tillbaka i obruten originalförpackning.

Vi erbjuder fria byten vilket betyder att vi står för för porto, hantering och emballagekostnader när du gör ett byte.

När vi skickar dina nya varor bifogar vi samtidigt en returfraktsedel i paketet. Du använder retursedeln för att återsända dina bytesprodukter.

Har du ytterligare frågor gällande ditt byte? Vänligen kontakta oss här.


För att genomföra ett byte: 

1. Lägg en ny beställning i vår webbutik på produkten eller produkterna du önskar byta till.

2. Skriv ett meddelande med "Byte + Ditt namn" i fältet som heter meddelande i kassan (viktigt). 

3. Skriv ett meddelande med texten "Bytefrakti kassans rabattfält, så blir ditt byte kostnadsfritt.

4. Vi skickar dina nya varor, ihop med en retursedel, som du använder för att återsända returvarorna till oss.

5. Skriv ett mail till oss, så krediterar vi din tidigare beställning/faktura med motsvarande belopp för produkten/produkterna du återsänder.


Gäller 14 dagars bytesrätt?

Ja, det stämmer! Vi erbjuder alltid fri bytesrätt i 14 dagar, från och med det att du har mottagit ditt paket. Vänligen notera att vi inte kommer acceptera byten som efterfrågas senare än fjorton dagar efter att du har mottagit dina varor. Fri bytesrätt gäller en gång per beställning. 

Måste förpackningen vara obruten?

Ja! Eftersom vi av hygienskäl inte kan sälja en vara som har varit använd, måste produkten du återsänder skickas tillbaka i obruten originalförpackning för att vi ska kunna acceptera bytet.

Får jag skicka tillbaka provade produkter?

Tyvärr kan vi inte acceptera byten på provade eller använda produkter. Det beror på att fotvårdsprodukter klassas som hygienprodukter, vilket betyder att vi inte kan ta emot dessa för att sedan lägga ut dem till försäljning igen.

Hur hittar jag mitt ordernummer?

Ditt beställningsnummer finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Hur hittar jag produkternas namn?

Alla produkter och produktnamn finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.