Byten

Om du vill byta en eller flera varor som du har beställt, ska du kontakta oss via e-post senast 14 dagar efter din beställning. Produkterna du skickar tillbaka måste vara oanvända och skickas tillbaka i nyskick tillsammans med originalförpackningen. Vi erbjuder fria byten. Vid en retur står vi för porto och emballagekostnaderna. Vi skickar en retursedel till dig i din nya leverans ihop med dina nya varor. För att göra ett byte, vänligen följ stegen nedan:

Skriv till oss via e-post:

1. Maila till kundservice@fotbutiken.se
2. Skriv namn & ordernummer + byte i ämnesraden
3. Uppge vilken produkt du önskar lämna tillbaka
4. Skicka namnen till produkterna du vill ha istället


Hur hittar jag mitt ordernummer?

Ditt beställningsnummer finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Hur hittar jag produkternas namn?

Alla produkter och produktnamn finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Gäller 14 dagars bytesrätt?

Ja, det stämmer! V erbjuder alltid fri bytesrätt i 14 dagar, från och med det att du har mottagit ditt paket . Vänligen notera att vi inte kommer acceptera byten som efterfrågas senare än 14 dagar efter att du har mottagit dina varor. Fri bytesrätt gäller en gång per beställning.