Lugnande fotspray (tunga ben)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotspray med hesperidin

Bli av med trötta och tunga ben! Detta fotspray med hesperidin har en kylande och lugnande effekt på benen och fötterna, som lindrar känslan av tunga ben och minskar svullnad och obehag. Dessutom är fotsprayet snabbt och enkelt att applicera!


Kylande fotspray

Lindrar tunga och svullna ben

Lugnar trötta och svullna fötter

Enkel applicering

100 ml


Fotspray mot svullna och tunga ben

Svullna och tunga ben och fötter är något som personer i alla åldrar kan uppleva. Det kan vara allt ifrån långvarigt sittande till varma sommardagar som gör att benen känns svullna. Svullna och tunga ben kan även vara vanligt när man reser, är gravid eller står mycket på sitt arbete. Detta fotspray ger en omedelbar lättnad och komfort för trötta, tunga ben och fötter och är perfekt för personer som spenderar mycket tid sittande, stående eller på resande fot.

Hesperidin, kastanj och ruscus extrakt är kända för sina cirkulationsfrämjande och svullnadsreducerande egenskaper och mentol ger en omedelbar svalkande och uppfriskande känsla. Fotsprayet ger fukt och förbättrar hudens utseende samtidigt som känslan av svullnad och spänning i benen och fötterna minskar.  

Användning

Spraya ett jämnt lager på huden på dina vader och/eller fötter och massera in. Fotsprayet kan även användas över strumpbyxor och kan användas flera gånger per dag, efter behov.  


Ingredienser: Aqua*, Pentylene Glycol*, Glycerin*, Polysorbate 80, Glucosyl Hesperidin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract*, Ruscus Aculeatus Root Extract*, Panthenol, Menthol*, Sodium Phytate*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Artikelnummer: FK-104
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.