Figurformande skor (SlimLegs)

419 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Figurformande tofflor för en stark kropp

Tofflorna formar din figur och ger starkare ben, vader och rumpa. SlimLegs hjälper dig att träna samtidigt som du lagar mat, tittar på en serie, städar till en podcast, eller bara är hemma. 

Skornas speciella rundade form gör att du förbättrar din balans och få en starkare och mer figurformad kropp. 


Figurformande skor

Passar både män och kvinnor

Tränar din balans och styrka

Starkare rumpa, ben och lår

Används enkelt hemma 

Leverans 1-2 dagar


Träna benen och kom i bättre form

Tofflornas speciella form gör att du tränar dina ben när du står eller går. Med möjligheten att rulla 45 grader framåt och bakåt, aktiveras dina muskler i benen och underkroppen på ett naturligt sätt. Du behöver bara använda dem i femton minuter om dagen för att träna benen och få bättre balans.

Perfekt att använda hemma

Det bästa är att du kan använda dessa figurformande tofflor bekvämt och enkelt hemma varje dag. Inga dyra gymmedlemskap eller besvärliga träningsrutiner krävs. Istället kan du integrera träningen i din vardag utan att behöva göra några extra ansträngningar. Det är enkelt, smidigt och effektivt!

Beställ med snabb leverans

Skaffa dig ett par SlimLegs och upptäck fördelarna med en smidig hemmaträning för underkroppen. Du kommer att märka skillnaden när du får starkare kropp och bättre balans.

Färg: Rosa

Se produktvideo nedan: 


Artikelnummer: TO-031
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.