• Trustpilot Image

Mjuka tofflor (Rosa)

299 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Mjuka och stötdämpande tofflor

Känslan för dig är att som gå på moln! Dina fötter kommer älska dessa mjuka och stötdämpande tofflor från första sekund. Tofflorna har en extra tjock sula som ger en stötdämpning och mjuk fotnedsättning utöver det vanliga till dina fötter. 

Perfekt om du brukar har problem med fotsmärta och trötta fötter, eller om du bara vill gå mjukt och skönt efter en lång dag i ett par vanliga skor eller sandaler.


Stötdämpande tofflor

Fantastisk komfort

Minskar fotsmärta och trötta fötter

Bekväma och lätta

Vattentåliga och tvättbara

Leverans 1-2 dagar


Fantastisk stötdämpning

Dessa tofflor kommer bli dina fötters bästa vän redan efter några timmars användning. Du kommer uppleva en känsla av ett stöd och en lindring för dina ömma och trötta fötter som gör att du aldrig kommer vilja bära något annat på dina fötter. Perfekta att användas hela dagen, både inom och utomhus i vått och torrt.

Sköna lättviktstofflor

Tofflorna är tillverkade i EVA skum som formas efter dina fötter för en perfekt passform som kommer ge dina fötter bästa tänkbara komfort och stöd med en känsla av att tofflan omsluter din fot. Den är stilren och passar lika bra som innetoffla som att användas utomhus. Tofflorna kan med sin halkfria sula användas både i vått och torrt underlag.


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3722 centimeter
Storlek 38-3923 centimeter
Storlek 40-4123,5 centimeter1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 793

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.