• Trustpilot Image

Effektiv fotfil (Batteridriven)

299 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

En kraftfull batteridriven fotfil

Ta bort död hud och fula fotförhårdnader snabbt och enkelt med denna fotfil. Fotfilens rundade slipyta hjälper dig att enkelt jämna ut huden även på områden under foten som är svåra att komma åt.


Ta bort fotförhårdnader 

Ger mjuka och fina fötter

Tar bort död hud

Två utbytbart sliphuvud medföljer

Effektiv och rejäl

Laddas via USB


En smart fotfil

Denna smarta fotfil hjälper dig att effektivt och enkelt ta bort hård hud genom varsamt roterande rörelser. Filhuvudet på fotfilen är rundat vilket gör att du enkelt kommer åt att ta bort förhårnader även på de mest svåråtkomliga områden under dina fötter.

Två olika funktioner med ett kraftigare filhuvud som du använder för att ta bort förhårdnader och ett finare filhuvud som du använder för att mjukgöra huden under fötterna.

Ta bort fotförhårdnader

Du använder denna produkt för att snabbt och enkelt fila bort död hud och fotförhårdnader under fötterna och på eller mellan tårna med fotfilen. Genom att fila fötterna minst en gång i veckan håller du fötterna lena och fina konstant. 

Fungerar som nagelfil

Behöver du även en effektiv nagelfil? Inga problem! Denna produkt hjälper dig att enkelt fila naglarna till perfektion. Du använder sedan det andra sliphuvudet, som är finare, för att putsa, slipa och polera naglarna.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: FF-020

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.