Fothyvel och fotskrubb

199 kr
159 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Kombinerad fothyvel och fotskrubb

Denna populär klassiker gör det lätt för dig att hyvla bort fula fotförhårdnader under fötterna. Du avlägsnar enkelt förhårdnaderna lager för lager. Dina fötter blir lena och mjuka på tio minuter.


Fothyvel och skrubb

Tar bort fotförhårdnader

Tio extra hyvelblad

Exklusiv box medföljer

Hög kvalitet


Fothyvel i hög kvalitet

Fothyveln är ett hygieniskt, robust och proffsigt verktyg som du använder för att ta bort tjock och död hud på fötterna. Fothyveln kan användas för såväl hemmabruk som för fotbehandlingar i den professionella fotvårdssalongen. Dina fötter blir mjuka och lena enkelt när du hyvlar bort förhårdnader under fötterna. Tio extra hyvelblad medföljer.

Fotskrubb mot förhårdnader

Om du använder för trånga skor eller skor som på annat sätt trycker mot foten kan det snart bildas förhårdnader på fötterna. Huden bli hård och tjock och det bildas ett tjockt lager av hård hud. Med fotskrubben tar du enkelt bort förhårdnaderna. 

Så använder du fothyveln

Förbered gärna fötterna i ett fotbad innan du använder produkten. Placera hyveln plant mot den förhårdnade huden under fötterna. Dra försiktigt över förhårdnaderna under fötterna. Förhårdnaderna kommer att skalas av lager för lager i takt med att du drar med hyveln över dem. Ett hygieniskt och effektivt verktyg som bör användas med försiktighet. Bör förvaras oåtkomligt för barn. Tvättas enkelt i varmvatten.

Artikelnummer: FF-007
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.