Fotbadkoncentrat

179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Upplivande och uppfriskade fotbadkoncentrat

Gehwol creme fussbad är ett vårdande fotbadkoncentrat som lindrar ömma och trötta fötter. Koncentratet innehåller specifika ämnen som fungerar välgörande och lindrar känslan av ömma, känsliga och trötta fötter. Produkten bidrar även till att din hud blir mjuk och smidig så att du kan få känslan utav fräscha och friska fötter. Genom att regelbundet använda fotbadskoncentratet förebygger du fotsvampsangrepp och dessutom får dina fötter en fantastisk doft utav lavandin och lavendel. 


Vårdande

Förebygger fotsvamp

Fantastiskt fräsch doft av lavendel

Rekommenderas även till diabetiker

Dermatologiskt testad

Innehåller 150 ml


Fotbad

Att sätta fötterna i ett härligt fotbad har många hälsofördelar utöver den fantastisk varma känslan. Fotbad är ett enkelt sätt att behandla dina fötter och får dig att må bättre. Eftersom fotbad stimulerar blodcirkulationen, rengör och mjukar upp dina fötter. Att sitta med fötterna i ett fotbad ger dig bra resultat om du har problem med förhårdnader och torra fötter. Efter du har haft ett mjukgörande avkopplande fotbad kan du skrubba dina fötter för att få bort ytterligare gammal hud. 

Användning

Tillsätt cirka 1 msk till ditt fotbad (cirka 4 liter varmt vatten) Fotbadkoncentratet räcker till cirka 30 fotbad.


Artikelnummer: FK-062
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.