• Trustpilot Image

Fotmassage (Matta) lyx

199 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Matta med fotmassage

Ge dina fötter en härlig massage och minska smärta med denna fantastiska mattan med fotmassage. Nu i extra stor modell för extra mycket massage.


Matta med fotmassage

Minskar smärta i fötter

Ökar blodcirkulationen

Minskar spänningar

Leverans 1-2 dagar


Massage för dina fötter

Vi använder våra fötter varje dag och att överbelasta fötterna kan orsaka smärtor, spänningar och trötta fötter. Passa därför på att ge fötterna lite extra omvårdnad med denna fotmassagematta. Den tar bort spänningar i fötterna, bidrar till muskelavslappning och lämnar dig med en behaglig och lugn känsla i kroppen.


Massagemattan är enkel att använda

Mattan är enkel att använda och du kan göra det framför teven. Femton minuter per dag räcker för att fötterna ska må bra. Massagemattan innehåller nittio stycken stenar i olika färger och du välja mellan att placera dina fötter mot fotavtrycken på mattan eller fritt på andra sidan av mattan. Du masserar enkelt fötterna genom att trampa, vrida och trycka med fötterna mot stenarna. Genom att göra detta ökar du blodcirkulationen och minskar spänningar och smärtor i fötterna. Mattan är inte batteridriven utan ger en naturlig stimulans till fötterna.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: FV-022

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.