Halkmatta med fotmassage

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Halkmatta med fotmassage

Denna smarta halkmattan skyddar dig mot halkolyckor samtidigt som du kan njuta av en fotmassage. Sugpropparna gör att den fäster på nästan alla ytor och sitter på plats under din användning.


Halkmatta och fotmassage

Skyddar mot halkolyckor

Ger en behaglig fotmassage

Smart fäste

Leverans 1-2 dagar

Storlek 30 cm i diameter


Skydd mot halkolyckor

Mattan förhindrar att olyckor på grund av hala ytor förekommer och ger dig en stadig grund att stå på. Fötterna masseras även vid användning av de små mjuka piggarna som sticker upp ur mattan. Undersidan består av sugproppar för att mattan ska fästa på många ytor och sitta fast under hela din användning, utan att du behöver oroa dig för att den ska lossna.


Härlig fotmassage

När du drar fötterna fram och tillbaka på mattan kan du få uppleva en härlig fotmassage som kan upplevas lugnande och verka exfolierande genom att ta bort döda hudceller som ligger på yttre delen av foten. Du kan även fästa den på väggen i duschen för en behaglig ryggmassage. Halkmattan är gjord av silikon och är enkel att rengöra.

Artikelnummer: FV-037
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.