Gel-strumpor (2st)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Gel-strumpor med mjuk silikon i hälen

Ett par sockor som ger bekväm avlastning för dina hälar. Sockorna har en gel-kudde insydd i hälen som minskar smärta och ger en stötdämpning vid exempelvis hälsporre. Perfekt för dig som lider av hälsporre eller som får ont i hälarna vid belastning.

Sockorna hjälper till att skydda dina hälar och ge en bekväm stötdämpning. Vi har även gel-sockor i blå färg här.


Gel-strumpor med stötdämpande gel

Avlastar hälarna i varje steg

Mjuka och sköna

Mjuk silikongel i hälen

Leverans 1-2 dagar


Mjuk silikongel i hälen

Sockorna har en mjuk och avlastande gelkudde i hälen som ger en härlig stötdämpning för dina fötter. Gel-kuddarna i hälen på sockorna hjälper till att hålla hälarna mjuka och fina samt ger en mjukgörande effekt på huden. Sockorna är one-size och passar de flesta män, kvinnor och barn. Skydda och avlasta dina fötter med dessa bekväma sockor med en mjuk hälkudde.

Minskar hälsmärta effektivt

När du använder dessa gel-strumpor avlastar du hälarna på ett bekvämt sätt. Du känner skillnaden, tack vare den stötdämpande effekten, i varje steg du tar. Det är även viktigt att handtvätta sockorna i max 30 grader för att bevara gel-kuddarna i gott skick.

Artikelnummer: HI-026
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.