Tofflor (mörkblå)249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Mjuka tofflor (mörkblå)

Ett par snygga och bekväma tofflor med en mjuk och varm fodring. Tofflorna är behagliga att stoppa ner fötterna i en kylig morgon, kväll eller efter en lång vinterdag utomhus!

Dessa populära tofflor har en stilren och elegant design. De är enkla att trä på fötterna tack vare sin öppna häl och de håller fötterna varma och sköna hela dagen. Se alla innetofflor här.


Mjukt fodrade

Varma och mjuka

Passar både inomhus och utomhus


Stilrena och bekväma tofflor

Tofflorna har en stilren och modern design som passar perfekt både hemma, utomhus, eller på kontoret. De har en mjuk fodring som håller fötterna varma hela dagen. De är utformade i en dra på-stil med en rundad tå, som gör dem lätta att ta av och på. Tofflorna är även lättviktiga och smidiga att packa med sig.


StorlekTofflornas längd
Storlek 42-4324,5 centimeter
Storlek 44-4526 centimeter


Artikelnummer: 721
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.