Manikyrset (7 delar)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fantastiska nagelverktyg i sju delar

Ett smart manikyrset och pedikyrset i sju delar som passar perfekt både i hemmet och i hudvårdssalongen. Manikyrsetet kommer i ett vackert och praktiskt etui i superhög kvalitet. Med hjälp av dessa nagelverktyg kan du enkelt fixa snygga naglar varje dag. 


Två nagelklippare

Nagelsax

Pincett

Nagelfil

Nagelbandskniv

Nagelrensare


Verktyg för enkel nagelvård

I detta fantastiska manikyrset hittar du alla typer av verktyg du behöver för att fixa dina naglar och nagelband till perfektion. Nagelverktygen är tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Alltid trettio dagars öppet köp. Tack för att du handlar dina produkter hos oss.

Nagelverktyg för alla tillfällen

Detta set består av sju verktyg för dina naglar. Det passar perfekt för så väl manikyr och pedikyr, det vill säga både för att fixa fingernaglar och tånaglar. Nagelverktygen är enkla att ta med på resan. Det sygga och stilrena etuit i läder och textil passar perfekt i resväskan eller i handväskan.

Artikelnummer: NV-033
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.