Frasiga nagelband (gel)

139 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Frasiga nagelband (gel)

Förvandla dina nagelband till toppkondition med denna gel som motverkar frasiga nagelband. Denna unika behandling är speciellt formulerad för att mjukgöra och eliminera frasiga nagelband, samtidigt som den skyddar mot risken för uttorkning. Perfekt att använda innan en manikyr för att ge dina naglar det professionella utseendet.


Vårdar naglarna

Återfuktar nagelbanden

Stärker naglarna

Innehåller 11 ml


Mjukgör frasiga nagelband

Gelen är berikad med en potenta blandning av aktiva ingredienser. Aloe Vera lugnar och mjukgör nagelbanden samtidigt som den tar bort frasighet, medan vitamin A, E och F tillför näring till både nagelband och den omgivande huden. Resultatet är mjukare, mer näringstäta nagelband och en övergripande förbättrad hälsa för dina händer.

Användningsinstruktioner

Användning är enkel och snabb. Applicera bara gelen på nagelbanden och låt den verka i fem minuter. Torka sedan bort överflödig gel med en torr trasa och skölj händerna och naglarna noggrant med varmt vatten.

Observera att denna produkt bör användas med försiktighet. Undvik kontakt med ögonen och avbryt användning om det uppstår obehag eller hudirritation. Håll produkten utom räckhåll för barn.

Förvandla dina nagelband idag med vår nagelbandsgel - din lösning för fräscha, mjuka och välmanikyrerade naglar.

Artikelnummer: NV-060
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.