• Trustpilot Image

Nagelförstärkare (Silverpartiklar)

99 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Nagelförstäkare med silverpartiklar

Våra händer används i stor utsträckning dagligen vilket gör att naglarna och nagelbanden tar mycket stryk. Konsekvenserna av detta kan leda till att naglarna ser trötta och trista ut samt att nagelbanden blir i dåligt skick. Nagelförstärkaren gör det enkelt att få stadiga, starka och vackra naglar.


Gör naglarna starkare

Återfuktar nagelbanden

Stärker naglarna

Undvik spruckna nagelband

Leverans 1-2 dagar


Friska och starka naglar

Nagelförstärkare med silverpartiklar är den perfekta produkten för att stärka och ge lyster till dina naglar! Med 12 ml av denna kraftfulla formel, kommer du att se ett tydligt resultat redan efter första användningen.

Den unika formeln innehåller ingredienser som skyddar och stärker naglarna, samtidigt som den ger dem ett fantastiskt glansigt utseende. Nagelförstärkaren gör det enkelt att få stadiga, starka och vackra naglar. Den ger naglarna en långvarig glans som kommer att förbättra utseendet på dina naglar och hålla dem friska och starka. Använd nagelförstärkaren regelbundet för att uppnå bästa möjliga resultat. Köp din flaska nagelförstärkare med silverpartiklar idag och upplev skillnaden!


1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: NV-059

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.