Strumpor (öppen tå)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Strumpor med öppen tå (2st)

Ett par bekväma strumpor med öppen tå och behaglig kompression över hela foten. Att strumporna har en öppen tå har flera fördelar. Dels minskar du risken för svampangrepp av nagelsvamp. Svamparna trivs nämligen i varma och fuktiga miljöer så som i varma strumpor. Dessutom minskar du risken för skoskav mellan tårna då tårna får vara fria.


Strumpor med öppen tå

Minskar risken för nagelsvamp

Undvik skav mellan tårna

Strumporna ger kompression

20-50mmhg


Minska risken för nagelsvamp

Nagelsvamp orsakas av samma sorts svamp som ger upphov till fotsvamp. Nagelsvampen trivs väldigt bra i varma och fuktiga utrymmen så som trånga skor eller i fuktiga och trånga strumpor. Nagelsvamp beror ibland också på att man får fotsvamp som i sin tur sedan sprider sig vidare till naglarna och bildar nagelsvamp. 

Genom att använda ett par strumpor med öppen tå får tånaglarna vädras i frisk luft. På så sätt minskar du risken att svampinfektionen växer och frodas så som den skulle kunna göra i fuktiga och trånga strumpor. 

Undvik skav mellan tårna

Trånga strumpor gör att dina tår pressas ihop mot varandra, vilket med tiden kan ge upphov till skoskav mellan tårna. Eftersom dessa strumpor har en öppen tå försvinner risken att du får skoskav mellan tårna på grund av just för trånga strumpor.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%,  

Strumporna har svart färg och öppen tådel. De finns från storlek 35 till 46. Handtvättas i 30 grader och bör lufttorkas. 

Artikelnummer: 867
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.