Återfuktande fotgel (tunga ben)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotgel med hesperidin

En lindrande och uppfriskande fotgel mot trötta och tunga ben och fötter. Fotgelen är återfuktande och har en härlig kylande effekt som ger en omedelbar känsla av lättnad och komfort. Fotgelen minskar rodnad och svullnader redan efter första användningen!


Lugnande fotgel

Mot trötta och tunga ben

Minskar svullnader och rodnader

Motverkar trötta fötter

80 g


Lugnande fotgel för ben och fötter

Att uppleva svullna och tunga ben och fötter är inte ovanligt. Det kan kännas av efter att ha stått eller suttit länge, under resan, en varm sommardag eller under graviditeten. Med denna fotgel lindras svullnaden och benen känns lättare. Även trötta och svullna fötter känns piggare efter användningen. Gelen är fuktgivande och har en kylande effekt. Den förbättrar hudens utseende och minskar spänningar, rodnader och spindelvener. Oavsett om du är på jobbet, på resande fot eller behöver en stund av avkoppling hemma, är denna gel den perfekta lösningen för att återställa och bibehålla känslan av lätta och friska ben.

Gelen innehåller hesperidin, kastanj och ruscus extrakt som ökar cirkulationen i benen och fötterna, samtidigt som de minskar svullnader. Innehåller även mentol som ger en omedelbar svalkande känsla.  

Användning

Massera in en klick fotgel på vaderna och/eller fötterna. Kan även användas över strumpbyxor. Kan användas flera gånger om dagen, efter behov.  


Ingredienser: Aqua*, Pentylene Glycol*, Glycerin*, Polysorbate 80, Glucosyl Hesperidin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract*, Ruscus Aculeatus Root Extract*, Panthenol, Carbomer, Triethanolamine, Menthol*, Decylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Artikelnummer: FK-105
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.