Hallux valgus hjälpmedel

139 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Tåstretchare - Hjälpmedel vid hallux Valgus

Med detta hjälpmedel för Hallux Valgus tränar & mjukar du upp grundlederna på dina stortår. Hjälpmedlet fungerar såväl i förebyggande syfte som för att bibehålla ledens rörelse efter operation av hallux valgus.


Minskar smärta av Hallux Valgus

Träna rörelse i stortåleden

Enkel att använda

Leverans 1-2 dagar


Sträckning av stortåns grundled

Detta är ett elastiskt hjälpmedel som du använder för att långsamt repetera en kontrollerad sträckning i stortåleden. Produkten ger ett lätt motstånd och du kan själv styra hur mycket du vill sträcka leden. Hjälpmedlet involverar båda stortålederna och är extremt enkel att använda. 

Rörelseträning för Hallux vaglus

När du rörelsetränar grundleden i stortån med detta hjälpmedel positioneras hallux valgus i stortåns naturliga position. Produkten kan med fördel även användas för att rörelseträna stortålederna efter operation. Hjälpmedet tillverkas i en storlek (one-size) och kan utan begräsningar användas av män, kvinnor och barn. 

Så använder du hjälpmedlet

Det är superenkelt att använda detta hjälpmedel för hallux valgus. Sitt ned och applicera produktens öglor över höger och vänster stortåled. Produkten har två tryckavlastande skydd som enkelt placeras vid stortåledens utsida. Positionera hälarna mot varandra så att fötterna pekar lätt utåt från varandra. Dra sedan stortårna från varandra i en kontrollerad sträckning av stortåleden.

Rekommenderad användning av detta hjälpmedel för hallux valgus är cirka 4-6 minuter varje morgon och kväll. Börja försiktigt och öka sedan träningen successivt.

Material: Sponge 30%, Fiber 70%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: HV-004
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.