• Trustpilot Image

Stretchband (Fötter och ben)

279 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Effektivt stretchband för fötter och ben

Börjar du känna dig stel i kroppen? Att stretcha dina fötter, lår, vader och ben är ett måste för att hålla kroppens alla leder, muskler och ligament i form. Med åtta olika öglor kan du sträcka och stretcha fötterna, benen och hela kroppen i olika positioner.

Bara fantasin sätter gränserna! Upplev en ny nivå av smidighet och flexibilitet med vårt högkvalitativa stretchband. Det är så skönt!


Stretcha fötterna och benen

Minskar spänningar och smärtor

Ökar din rörlighet

Storsäljande produkt

Leverans 1-2 dagar


Stretchbandet hjälper dig att töja kroppen

Det är lätt att använda och ger dig ett effektivt sätt att träna och sträcka ut dina muskler. Bandet är gjort av ett slitstarkt material som är bekvämt att ha på och kommer att hålla i många år. Förbättra din rörlighet och styrka med vårt stretchband. Du kommer att se och känna resultat direkt.

Det är perfekt för yoga- och pilatesövningar, men även för att lindra stelhet och öka flexibiliteten. Vårt stretchband är perfekt


1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: FV-021

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.