Ankelstrumpor (fotkramp)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ankelstrumpor mot kramp i fötterna

Ett par stödjande ankelsockor med kompression som ökar blodcirkulationen, minskar risken för kramp i fötterna och ger stabilitet till fotlen. Ankelstrumporna fungerar optimalt för dig oavsett om du idrottar, rör på dig mycket i arbetet eller bara är hemma. Ankelstrumporna är bekväma och passar alla storlekar.


Ankelsockor med kompression

Minskar risken för kramp i fötterna

Ökar blodcirkulationen

För män och kvinnor

Leverans 1-2 dagar


Strumpornas kompression minskar fotkramp Ankelstrumpor designade för att motverka fotkramp som vara ett effektivt hjälpmedel mot obehaglig kramp i fötterna. Dessa strumpor erbjuder kompression som främjar blodcirkulationen, minskar svullnad och stöder musklerna i fötterna. De är idealiska för dagligt bruk, särskilt för dem som står eller går mycket. Kompressionen kan hjälpa till att förebygga och lindra symptom på fotkramp.

Användas vid motion eller till vardags

Dessa stödstrumpor kan med fördel användas till vardags eller när du motionerar. Kompressionstrumporna stabiliserar fotleden och ger ett behagligt stöd åt foten. Blodcirkulationen ökar och strumporna gör att fötterna bibehåller värme under hela dagen. Eftersom ankelstrumporna erbjuder kompression och har en anti-slipsula är strumporna också idealiska för högintensiva sportaktiviteter. 

Finns i svart färg med storlek 35-44

Stödstrumporna skickas i par. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

Artikelnummer: 1138
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.