Strumpor (svullna fötter)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ankelstrumpor mot svullna fötter

Har du svullna fötter? Kanske med en känsla av trötthet och stelhet i fötterna? Att fötterna svullnar upp är väldigt vanligt. Dessa stödjande ankelsockor med kompression ökar blodcirkulationen i benen, minskar risken för fotkramp och ger framförallt lindring till svullna fötter

Ankelstrumporna fungerar optimalt för dig oavsett om du promenerar, sitter mycket still i arbetet eller bara är hemma. Ankelstrumporna är bekväma och passar alla storlekar.


Ankelsockor med kompression

Minskar risken svullna fötter

Ökar blodcirkulationen

För män och kvinnor

Leverans 1-2 dagar


Strumpornas kompression minskar risken för fotsvullnader. De är designade för att motverka svullna fötter. De ger fötterna kompression som främjar blodcirkulationen, minskar svullnad och stöder musklerna i fötterna. De fungerar alldeles utmärkt att använda till dagligt bruk, särskilt för dem som står eller går mycket. 

Användas vid motion eller till vardags

Strumporna kan användas både till vardags eller när du motionerar. Blodcirkulationen ökar och strumporna gör att fötterna bibehåller värme under hela dagen. Eftersom ankelstrumporna erbjuder kompression och har en anti-slipsula är strumporna också idealiska för högintensiva sportaktiviteter. 

Finns i svart färg med storlek 35-44

Stödstrumporna skickas i par. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

Artikelnummer: 1140
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.