Pronation 4st (paket)399 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ordinarie pris 626 kr. Spara 227 kronor.

Fyra produkter för att minska pronation

Dessa fyra produkter underlättar din pronation på ett effektivt och bekvämt sätt. Paketet innehåller fyra olika skoinlägg mot pronation som kan användas både inomhus och utomhus med eller utan skor.  


Fyra par inlägg mot pronation

Minskar pronerande steg

Stödjer hålfoten

Leverans 1-2 dagar


Fotvalvsstöd (2st)

Ett par svarta strumpor med insydd gelkudde som ger stöd och stabilitet för hålfoten. Fotvalvsstöden avlastar dina fötter genom att lätta på trycket vid hålfoten. Dessa fotvalvsstöd träs enkelt över foten likt en socka och kan användas med eller utan skor.

Halvsulor pronationsstöd (2st)

Ett par ortopediska halvsulor med hålfotsstöd som avlastar fotvalvet och hälen. Skoinläggen passar utmärkt vid pronation och ger ett mjukare stöd för fotvalvet och har dämpande gummering i hela sulan.

Pronationsstöd gel (2st)

Dessa hålfotsinlägg är tillverkade i mjuk gel i hög kvalitet. De ger stöd till fotvalvet när du står, promenerar eller är aktiv under dagarna. Undvik att få smärtande fötter genom att använda dessa smarta hålfotsstöd.

Skoinlägg med pronationsstöd (2st)

Ett par stabila skoinlägg som minskar pronation. Skoinläggen har en följsam höjning vid fotvalvet, vilket ger stabilitet och ger stöd under hålfoten. Dessa skoinlägg håller hög kvalité och kan användas i så väl vardagsskorna som i arbetsskorna. 

Artikelnummer: 502
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.