Utfällbart skohorn (teleskop)

179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Smart utfällbart skohorn (teleskopsfunktion)

Ett riktigt bra skohorn gör livet lite lite smidigare. Få saker är så irriterande som att försöka få på skorna i brådskan, samtidigt som hälen på skorna viker sig.

Detta utfällbara skohorn är räddaren i nöden för stressiga tillfällen i vardagen. Det är stilrent, snyggt och elegant - och utfällbart! I utfällt läge blir det 77 centimeter långt, vilket ger dig tillräcklig räckvidd för att  kunna ta på dig skorna utan att behöva böja dig. 


Utfällbart skohorn i elegant design

Utfällbar längd 77 centimeter

Smart teleskopsskaft

Smidigt och greppvänligt handtag

Leverans 1-2 dagar


Skohorn underlättar i vardagen

Skohornet underlättar vardagen för de allra flesta barn som vuxna. Men ett utfällbart skohorn är även ett superbra hjälpmedel för äldre, gravida eller för personer medrörelsehinder som har svårt att böja sig.

Därför ska du använda skohorn

Genom att använda ett praktiskt skohorn kan du enkelt förlänga livslängden på dina skor. Undvik att trampa sönder hälarna på skorna med hjälp av detta snygga och stilrena skohorn.

Artikelnummer: ST-035
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.