Sula för längd (6 cm)

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Bli sex centimeter längre i skorna

Vill du se längre ut på ett naturligt sätt? Med hjälp av dessa sulor blir du upp två till sex centimeter längre i dina skor, utan att det syns att du använder dem. Du kan själv justera höjden på skoinläggen från 2,5 till 6 centimeter beroende på vilken typ av skor du använder.


Bli sex centimeter längre

Bekväma sulor

Syns inte att du använder dem

Passar i de flesta skor

Leverans 1-2 dagar


Hälinläggen passar i de flesta skotyper

Skoinlägget är tre centimeter högt vid hälen i grundutförandet och du kan sedan sätta på en eller två sektioner som tillsammans utgör tre centimeter, så bli du plötsligt sex centimeter längre. Det är enkelt att ta av och sätta på de extra inläggen på skosulan och det syns inte att du använder dem. Perfekt för dig som vill bli lite längre men inte känner för att ta på dig klackskor. 

Dessa kan du dessutom använda i alla typer av skor, även dina arbetsskor eller stövlar. Tänk på att använda en skotyp med hög vrist, för att på ett bekvämt sätt kunna använda alla tre nivåer samtidigt.

Artikelnummer: SI-070
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.