Skoinlägg framfotsstöd119 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg framfotsstöd

Ett par förfotsstöd som ger ett skönt stöd för foten men även dessutom ger ett mjukt stöd för hälen. Passar utmärkt för tålösa, öppna skor.


Skoinlägg för högklackat

Behagligt hålfotsstöd

Stötdämpning i framfot

Mjuka och sköna

Leverans 1-2 dagar


Passar högklackade festskor

Dessa skoinlägg motverkar slitsam trötthet i fötterna och underlättar för dig som lider av exempelvis utsliten trampdyna. Passar perfekt att använda i högklackade festskor och gör att du slipper få ont i fötterna.

Förfotspelotten ger ett bra stöd för förfotsvalvet. Skoinlägg med uppbyggt förfotsstöd utvecklat för att ge mer komfort i skor med öppen tå. Pelotten ger ett bra stöd för det främre fotvalvet och förebygger nedsjunkna förfotsvalv.

Minska smärta i foten

En förfotspelott lyfter upp framfoten och avlastar det främre fotvalvet. Det ger tårna en bättre spridning och minskar risken att någon av fotens nerver kläms. Inlägget är dels idealiska för högklackade skor, men även passande vid besvär med exempelvis mortons syndrom, vilket är vanligt till följd av ett nedsjunket förfotsvalv.

Material: Läder 60%, Emulsion 40%

Artikelnummer: 466
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.