Inlägg till högklackat

49 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Inlägg till högklackat

Ett par inlägg för högklackade skor som stoppar hälen från att glida ur skon genom att putta foten bakåt och hindra hälen att glida ur skon. Tillverkade i ett mjukt och bekvämt material.


Smarta inlägg

För högklackat 

Stoppar hälen från att glida upp

Mjukt material 

Leverans 1-2 dagar


Stoppa hälen från att glida upp

Det kan vara irriterande när hälen glider ur klackskorna vid användning. Därför är ett par inlägg som dessa ultimat för just högklackade skor. Istället för att använda ett skydd som sitter på hälen och därmed trycker foten framåt är det i just denna typ av sko mer bekvämt att sätta in ett skydd i den främre delen av skon och trycka foten bakåt. Detta då man givetvis vill undvika att lägga ännu mer press på framfoten.

Lätta att använda

Inläggen är lätta att använda. De är mjuka och bekväma för framfoten och tar upp plats i den främre delen av skon för att putta foten bakåt och hindra hälen från att glida ur skon. Inläggen är som små kuddar som snabbt och enkelt placeras fram i skon och håller hälen på plats vid varje steg.


Artikelnummer: FFI-011
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.