Hålfotsstöd pronation (x4)349 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hålfotsstöd med fyra utbytbara stödplattor

Om du lider av pronation kommer dessa inlägg ge dig en fantastisk möjlighet att minska besvären. Drygt 70% av oss människor har ett pronerande steg när vi står, går eller springer. 

Genom att använda dessa smarta hålfotsstöd får du en korrekt fotnedsättning samt minska smärta under fötterna, i knäna eller i dina höfter. I paketet ingår fyra olika utbytbara stödplattor.


Storsäljande hålfotsinlägg

Fyra utbytbara stödplattor

Motverkar pronation i fotleden

Följsamma och sköna

Hög kvalitet


Hålfotsinlägg mot pronation

Dessa hålfotsinlägg hjälper dig att få en perfekt fotnedsättning i varje steg du tar. Den bågformade och följsamma sulan gör att fötterna får en mjuk och skön avlastning samtidigt som hälen på hålfotsinlägget har en skålform för bästa möjliga komfort.  

Genom att använda dessa hålfotsinlägg mot pronation minskar du risken att få problem med smärta under fötterna.

Fyra utbytbara stödplattor mot pronation

När du beställer dessa smarta hålfotsinlägg får du fördelen att kunna använda fyra olika typer av stödplattor i ett och samma inlägg. Det är nämligen så att du enkelt byter ut inläggets ovandel beroende på vilken funktion du föredrar. Du kan välja på ett lågt, medium eller högt hålfotsstöd. Du kan också välja en stödplatta med massagefunktion.

Bra grepp i dina skor

Skoinlägget fäster perfekt i dina skor utan att du behöver oroa dig för att de ska glida runt. Det medföljer nämligen 16 stycken självhäftande och räfflade tassar som du applicerar på skoinläggens undersida. 

Artikelnummer: HFI-013
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.