Strumpa hälsporre (2st)

249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Strumpor mot hälsporre med gel i hälen

Ett par (2st) mjuka gel-strumpor med mjuk stötdämpning i hälarna som minskar smärta vid hälsporre. Strumporna har en isydd gel-kudde i hälen vilken ger stötdämpning och minskar smärtan i dina hälarna. Mjuka och sköna i varje steg!


Strumpor med hälkudde

Minska hälsporre

Stötdämpande och sköna

Leverans 1-2 dagar


Slipp att ha ont i hälarna

Genom att använda dessa strumpor mot hälsporre minskar du hälsmärtor snabbt och enkelt.  Att ha ont i hälen kan vara både smärtsamt samtidigt som det är hämmande i vardagen. Att ta en promenad eller att ens bara stå upp kan kännas snudd på omöjligt. Tack vare att strumporna har en mjuk hälkudde i silikongel går du mjukt och bekvämt i varje steg.

Mjuka strumpor med hälskydd

Strumporna håller hög kvalité och passar i princip alla fötter. Tyget är elastiskt och det anpassar sig efter dina fötters storlek genom att smita åt kring fötterna, hälen och fotleden. Den isydda gelkudden i hälen ger en mjuk stötdämpning.

Handtvättas i 30 grader.

Material: Nylon 60%, Spandex 20%, Elastomer 20%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: HI-009
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.