Skoinlägg (mjuk hälkudde)279 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Extra mjuka skoinlägg med hälkudde

Är du trött på hälsmärta? Vill du känna en mjuk komfort i varje steg? Dessa fantastiska skoinlägg har en extra mjuk upphöjning under hälarna som ger en fantastisk känsla i varje steg. 

Skoinläggen fungerar lika bra att använda i dina arbetsskor som i dina vanliga vardagsskor. Slipp ha ont under fötterna och känn dig bekväm i varje steg med dessa extra mjuka skoinlägg.


Skoinlägg med hälkudde

Mjuka och stötabsorberande

Passar i de flesta skotyper

Anpassas till din storlek

Leverans 1-2 dagar


Extra stötabsorberande hälkudde

Dessa skoinlägg har en extra mjuk och stötdämpande hälkudde. Den mjuka kudden i hälen ger en underbar stötdämpning och minskar smärtan i dina hälar. Skoinläggen kan med fördel användas av dig som lider av hälsporre eller som av andra orsaker får ont i hälarna när du står eller går.

Kundfavorit 

Dessa skoinlägg är en riktig kundfavorit och tillika en av våra bästsäljande produkter, när det kommer till att lindra hälproblematik så som hälsporre eller smärta i hälarna. Skoinläggen från Scandifoot ger en mjuk och behaglig känsla i varje steg.

SkostorlekFrånTill
34 till 3719.5 cm22 cm
38 till 4123 cm26 cm
42 till 4526 cm29 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: PU skumgummi 100%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: SI-058
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.