Skoinlägg vital219 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg för löpning och power-walk.

Ett par ortopediska skoinlägg som passar utmärkt för dig som tycker om aktiviteter så som löpning, vandring eller power-walks. Dessa typer av fritidsaktiviteter har en sak gemensamt - de ger nämligen foten en hög belastning i synnerhet vid landnings- och frånskjutningsfasen. 


Anpassade för aktivitet

Dämpning till hela foten

Mjuk och behaglig effekt

Skonsam mot rygg, knä & höft

Klippmall på undersidan


Dessa idrottssulor dämpar stötar i framfots- och bakfotsområdet på et effektivt sätt. Skoinläggen höjer komforten och flexibiliteten i fotvalven vilket har en positiv effekt på fotens naturliga gång och löpdynamik. Genom att använda ett avlastande skoinlägg kan du lindra besvär med ryggrad, knä och höftled som är statiskt betingande.

Klippmall på undersidan för rätt storlek

Dessa skoinlägg kan väljas i två olika storlekar, liten eller stor. När du får hem inläggen anpassar du enkelt storleken till din individuella storlek genom att mäta foten mot inlägget och sedan klippa det med en vanlig sax.

Storleksguide för skoinläggen

StorlekFrånTill
35 till 4123.5 cm26 cm
42 till 4826.5 cm31 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: Sammet 15%, TPE Gummi 85%

Artikelnummer: 326
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.