• Trustpilot Image

Skoskavskuddar (Häl)

129 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Mjuka skoskavskuddar för hälen (2st)

Denna genialiska lösning är allt du behövt för att omvandla vilka skor som helst till de bekvämaste du någonsin ägt. Med sin självhäftande design och mjuka material är det slut på dagar fyllda av skoskav och obehag.


Självhäftande mjuka kuddar

Förebygger skoskav och irritation

Mjuk och behaglig mot huden

Idealisk för både nya och gamla skor

Snabb leverans 1-2 dagar


Slipp smärtande hälskoskav

Dessa skoskavskuddar för hälen representerar en fusion av komfort och innovation. Tack vare sin högkvalitativa design och materialval erbjuder den en omedelbar lättnad för trötta fötter. Dessutom är den extremt enkel att använda – bara dra av skyddspappret och fäst i skon. Det är allt som krävs för att njuta av skönheten i varje steg.

Steg för steg mot bättre välmående

Tack vare denna skoskavskudde kan du säga adjö till plåster och komplicerade lösningar. Enkelheten i att bara fästa kudden i hälen gör att den passar alla dina skor. Oavsett aktivitet eller skotyp ger den här produkten en skyddande barriär som garanterar att du kan fortsätta röra dig fritt och bekvämt.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: ST-081

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.