Tejp mot skoskav

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Tejp mot skoskav

Skoskavstejp används för att förebygga eller ta bort smärtan vid skoskav. Tejpen är enkel att klippa av vid önskad längd eller storlek och fungerar på samma sätt som ett vanligt skoskavsplåster. Skoskavstejpen är prisvärd eftersom du kan klippa cirka femtio plåster av en rulle.


Skoskavstejp

Skydda hälarna

Självhäftande

Bra kvalité


Skoskavstejp mot blåsor och skoskav

Skoskavstejpen fungerar effektivt oavsett om du vill förebygga skoskav eller om du vill minska smärtan av skoskav. Skoskavstejpen hjälper även till i lärprocessen av huden om du har skavsår. Ju tidigare du applicerar plåstret desto snabbare läker ditt skoskav. Skoskavstejpen bibehåller en bra fuktbalans i såret och förhindrar att det bildas skorpor. Dessa skoskavsplåster är lämpliga för stora blåsor på hälen och under foten.

Skoskavstejpen är fukttålig

Denna skoskavstejp är fukttåliga vilket gör att den fäster bra på fötterna och sitter kvar även vid fotsvett eller om fötterna blir våta av regn. 


Material: PE-skum

Artikelnummer: FV-005
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.